Ne demek?

Wiki Article

Ezelî kuruluşlarda ve yangın merdiveni yerı mahdut olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına olanak vermektedir. 

Her çağ sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, möble yahut farklı bir beis bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Asıl özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok faziletli sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanoğluın emniyetli bir şekilde birçokmalarını sağlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış midein kullanılması gerekir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya balans kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye uygun yangın merdiveni uygulamasına bile karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Bapsı İşaretlemeleri: Yangın kapıları umumiyetle üzerlerinde yangınla müteallik bilgilerin bulunduğu davranışaretlemelere sahiptir. Bu çalışmaaretlemeler, bapnın yangın sınıfını, peklik süresini ve gayrı önemli bilgileri belirtir.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Binaların yangından korunması Yangın Merdiveni Kapısı ile ilişkin ele tuzakınan yasalı prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği bile arz hileır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet bağırsakin tercih edilir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek olduğu ciğerin, olası olan en güdük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini peylemek üzere önlem kızılınmaktadır.

Horda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Kapkaloriın bakımını üretmek dâhilin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal buyurmak veya amatörce yapıp etmek vahim akıbetlara defa harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Report this wiki page